Markets.Bitcoin.Com håller fort som Coinmarketcap tillfälligt går offline

Coinmarketcap (CMC) gick tillfälligt offline torsdag 13 augusti och normal service återupptogs bara några timmar senare, men inte innan det blev besvärligt med ett antal vanliga användare. Kryptoinvesterare som är vana vid CMC: s tjänst kretsade för att hitta pålitliga alternativa källor till färsk marknadsdata.

Under denna stillestånd fick kryptohandlare som är nya på marknader.Bitcoin.com fick en glimt av vad plattformen har att erbjuda. Bitcoin Evolution matchar CMC för de flesta mätvärden inklusive professionella diagram för Tradingview och Into the Block onchain-data. Du kan inte bara hålla dig uppdaterad med de bästa marknadsvärdena för digital valuta, men det finns alltid en mängd pålitliga kryptodata tillgängliga på market.Bitcoin.com.

Markets.Bitcoin.com slår tävlingen när det gäller unika användarupplevelser knutna till onchainstatistik, handel och intjäning och tokenanalys från ett antal blockchains

Till exempel markets.Bitcoin.com tillhandahåller data och handelsmöjligheter för cirka 500 av de bästa noterade polletter / mynt.

Markets.Bitcoin.com erbjuder professionella cryptocurrency-diagram som härrör från Tradingview. Dessutom kan användarna se priset, marknadspriset, 24-timmars handelsvolym, leveransdata och dagliga transaktioner för ett stort antal kryptotillgångar. ** Prisdata i den här bilden avspeglar kanske inte priset på dessa tillgångar efter publiceringen.

Investerare, entusiaster och informationsgeeks som besöker marknaderna. Bitcoin.com kan sömlöst köpa eller handla symboler medan byte av digitala tillgångar också är möjligt med Bitcoin.com-plånboken .

Markets.Bitcoin.com tillhandahåller aktuell marknadsinformation i realtid och du behöver inte uppdatera skärmen för att se prisändringarna. ** Prisdata i den här bilden avspeglar kanske inte priset på dessa tillgångar efter publiceringen.

Därför är CMC: s drifttid endast besvärliga användare som enbart förlitar sig på den för kryptering av tillgångar. Dessutom får besökare på market.Bitcoin.com en chans att tjäna med Cred , en licensierad Kalifornien-baserad långivare som förser partner med nyckelfärdiga krypto-utlåning och låntjänster.

CMC, som nu ägs av Binance, lade nyligen till en helt annan intjäningsfunktion

Markets.Bitcoin.com erbjuder Into the Block-data som tillhandahålls token-sammanfattningar. ** Prisdata i den här bilden avspeglar kanske inte priset på dessa tillgångar efter publiceringen.
Fortfarande, market.Bitcoin.com erbjuder kryptoinvesterare en mer omfattande tjänst eftersom den är en del av en större grupp som består av specialiserade tjänsteleverantörer.

Cryptocurrency-investerare som besöker market.bitcoin.com får inte bara dra nytta av en icke-förvarad kryptoplånbok, handla eller få uppdaterade tokendata. De får också länkar till de hetaste cryptocurrency-nyheterna över hela världen.